Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Sfeerfoto 3 Happy & Healthy

Websites & apps

Zodat je online zichtbaar bent

Terug naar alle specialismes
Home Specialismes Websites & apps

In Nederland zoekt 72% van de mensen tussen 16 en 74 jaar online naar informatie over gezondheid.1 We zijn daarmee koploper in Europa en naar verwachting zoeken we in de toekomst alleen nog maar meer naar online informatie over ziekten, voeding of beweging. Een website of platform over een bepaald ziektebeeld kan patiënten helpen bij het verzamelen van betrouwbare informatie.

We maken websites voor organisaties, maar nemen het bouwen van een website (of een simpele landingspagina) meestal ook mee in onze campagnes. De pagina fungeert dan als een thuisbasis van de campagne, zodat we vanuit sociale media en display banners makkelijk kunnen doorlinken. En omdat we tegenwoordig vaker via mobiel online zijn, zorgen we dat alle pagina’s responsive zijn en dus goed weergegeven worden op verschillende devices. Hoef je je daar in ieder geval al geen zorgen meer om te maken…

We richten de pagina vervolgens zo in dat de bezoeker gestuurd wordt naar een bepaalde call to action: het achterlaten van gegevens, het invullen van een korte check of het bekijken van een video. En wil je branded content plaatsen? Dan zorgen we ervoor dat alles achter een veilige login staat.

  1. Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vaker online op zoek naar informatie over gezondheid. Gepubliceerd op 24 januari 2019: https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/04/vaker-online-op-zoek-naar-informatie-over-gezondheid.

Meer weten over Websites & apps?

Neem contact op met Cecile Wielens!
Cecile Wielens
Cecile Wielens Business Development Manager

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!