Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Sfeerfoto 3 Happy & Healthy

Video & animatie

Beelden zeggen meer dan woorden

Terug naar alle specialismes
Home Specialismes Video & animatie

Bewegend beeld trekt niet alleen de aandacht, het kan ook emotie toevoegen en je boodschap versterken of verduidelijken. Afhankelijk van wat het beste bij jouw vraagstuk past, kiezen we voor videoproductie of maken we een animatiefilm.

Uitleg van een ziektebeeld

In de medische wereld hebben we vaak te maken met complexe materie. Het is dan prettig om je boodschap met beelden te ondersteunen. We kunnen explanimations maken waarin we op een speelse manier aan kinderen uitleggen wat er door een ziekte in hun lichaam gebeurt. Of hoe bepaalde medicijnen werken. Handig voor henzelf, maar ook voor ouders of vriendjes om te begrijpen wat er precies aan de hand is. De informatie maken we nóg relevanter door interactieve elementen toe te voegen, zoals een keuzemenu of een quiz om te toetsen of de informatie goed overgekomen is.

Visualiseren van onderzoek

Ook voor zorgprofessionals kan bewegend beeld goed werken. Zo gebruiken we korte animaties om medisch wetenschappelijk onderzoek te visualiseren. We lichten de studie-opzet toe en highlighten de belangrijkste resultaten. Vervolgens kan de specialist er voor kiezen om de gehele studie aan te vragen of te downloaden en zelf door te lezen.

Videoproductie en livestreams

Videoproducties kun je ook aan ons overlaten. We werken hierbij samen met échte patiënten (of acteurs) en zorgverleners om de boodschap te versterken en het juiste gevoel over te brengen. Zo hebben we al veel testimonials mogen opnemen waarin vanuit verschillende relevante perspectieven wordt ingegaan op een behandeling en/of indicatie.

Daarnaast organiseren we online livesessies over verschillende onderwerpen, vaak als onderdeel van een grotere campagne. Zo’n livesessie biedt op een heel toegankelijke manier de mogelijkheid om interactie te creëren. Door je doelgroep te laten meebepalen over de inhoud weet je zeker dat je relevant bent. We bieden kijkers daarom de mogelijkheid om vóór en tijdens de uitzending vragen te stellen. En natuurlijk kunnen geïnteresseerden de uitzending altijd nog terugkijken.

Meer weten over Video en animatie?

Neem contact op met Cecile Wielens!
Cecile Wielens
Cecile Wielens Business Development Manager

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!