Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Inspiratiesessie Happy & Healthy

Inspiratiesessies

Zo helpen we jou op weg

Terug naar alle specialismes
Home Specialismes Inspiratiesessies

Sta jij nog in de startblokken of zoek je verdieping op een bepaald onderwerp? Laat je dan door ons inspireren, bijvoorbeeld op het gebied van online marketing. Want ook binnen de healthcare sector is er veel mogelijk.

De toepassing van online marketing in de farma branche loopt nog steeds achter op andere sectoren. Maar ook in de healthcare sector zijn er genoeg online kansen om op in te spelen. Toch voelt het voor sommigen nog als een relatief onbekend terrein. Daarnaast blijkt de specifieke wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorgmarketing vaak een remmende factor voor de toepassing van online marketing door farmaceuten. Terwijl er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn. Wij helpen je op weg!

Online marketing inspiratiesessie

Je bent met je team van harte welkom bij ons in de Blob. Gedurende een 4-uur durende inspiratiesessie vertellen we je alle ins & outs over de mogelijkheden op sociale media (LinkedIn, Facebook, Instagram), hoog ‘scoren’ in Google en nog veel meer. Onze online marketing specialisten presenteren cases vanuit healthcare, maar inspireren ook met out-of-the-box cases vanuit andere sectoren. We sluiten de ochtend of middag af met een interactieve wrap-up met praktische handvatten voor de vervolgstappen. Laat je dus samen met je team door ons inspireren en krijg een goed beeld van de huidige mogelijkheden op online vlak!

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op, zodat we een passend programma voor je kunnen samenstellen.

Meer weten over Workshops & trainingen

Neem contact op met Cecile Wielens!
Cecile Wielens
Cecile Wielens Business Development Manager

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!