Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Sfeerfoto 5 Happy & Healthy

Detail aids

Voor de beste sales pitch

Terug naar alle specialismes
Home Specialismes Detail aids

Binnen de farmaceutische sector wordt door accountmanagers veel gebruikgemaakt van zogenaamde detail aids: een (interactieve) presentatie met belangrijke informatie over een product, zoals de effectiviteit, verdraagzaamheid, dosering en eventuele contra-indicaties. De laatste jaren zien we steeds vaker een digitale variant van de detail aid. Wij zorgen dat je buitendienst het maximale uit de salesgesprekken haalt.

Dankzij het digitale karakter hoeft een detail aid geen simpele opsomming van productkenmerken meer te zijn. Tegenwoordig kunnen we namelijk veel meer relevante functies toevoegen die het gesprek met de healthcare professional ondersteunen. Je kunt onze zogenaamde e-detailers makkelijk gebruiken op een iPad of andere tablet. We besteden aandacht aan de inhoud, bedenken een goede storyflow, zorgen dat je stukken kunt overslaan of juist uitdiepen, en voegen waar nodig interactieve elementen toe. Zo creëren we een dialoog en kunnen we belangrijke gegevens opslaan. En natuurlijk steken we het geheel in een mooi en opvallend jasje.

Veeva

Steeds meer farmaceuten werken met Veeva. Ons zusje Juice is als een van de weinigen in Nederland Veeva certified partner. Zodra de structuur, inhoud en vormgeving met jou is afgestemd en goedgekeurd, programmeert ons zusje alles in HTML en wordt de detail aid in de Veeva Vault gezet. Naast Veeva detail-aids zijn we ook ervaren in het ontwikkelen van Veeva approved e-mails.

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!