Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Sfeerfoto 3 Happy & Healthy

Data & strategie

De basis van onze campagnes

Terug naar alle specialismes
Home Specialismes Data & strategie

Data en strategie liggen aan de basis van onze campagnes. Ze vormen een belangrijke fundering en helpen bij het maken van keuzes. We blijven onszelf gedurende het proces continu de vraag stellen of wat we doen in lijn ligt met onze inzichten en de gekozen strategie. Zo kunnen we altijd verantwoorden waarom we bepaalde kanalen inzetten of waarom we voor een bepaalde ‘tone of voice’ kiezen.

Data

Je hoort het overal: je moet ‘iets’ met data. Maar wat dan? En hoe? Geloof ons: voor elke organisatie is relevante data beschikbaar. Wij helpen je graag de juiste data te verzamelen, analyseren en interpreteren, zodat je de inzichten direct kunt inzetten voor meetbaar (beter) resultaat. Door je strategie aan te scherpen, je patient journey te optimaliseren of je doelgroep te (her)kennen en vergelijkbare profielen te benaderen. Om maar wat voorbeelden te noemen.

Strategie

“De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent”, zei Gandhi ooit. Makkelijk gezegd, horen we je denken. De wereld verandert in rap tempo en ook het zorglandschap blijft zich continu ontwikkelen. Hoe weet je dan welke stappen je nu moet nemen voor later? Wij denken graag mee hoe je relevant blijft en kansen kunt creëren. Afhankelijk van jouw vraagstuk ontwikkelen we een praktisch programma waarin we snel inzichten en inspiratie verzamelen. We zetten samen een stip op de horizon en maken een actieplan. Zodat we kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst.

Meer weten over Data en Strategie?

Neem contact op met Cecile Wielens!
Cecile Wielens
Cecile Wielens Business Development Manager

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!