Spoedklus?

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Teamfoto 3 Happy & Healthy

Happy & Healthy

Bureau voor healthcare en farma marketing

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Home Over ons

Je wilt de blits maken met een gave campagne, maar je weet niet precies waar je moet beginnen en wat wel of niet mag. Zeker online is het allemaal nog spannend. Uiteindelijk volgt een soortgelijke campagne als de vorige keer, want dan weet je zeker dat je goed zit. En het werkte toen best oké…

Herkenbaar? Aangenaam! Wij zijn Happy & Healthy, hét bureau voor healthcare en farma marketing. Samen zorgen we ervoor dat je geen genoegen meer hoeft te nemen met ‘best oké’. Want juist binnen jouw branche is het belangrijk om op te vallen.

De markt verandert en er is veel concurrentie. Healthcare professionals hebben een drukke agenda, dus je moet hun aandacht trekken en interessant zijn. Patiënten worden kritischer en zoeken steeds meer informatie over hun gezondheid, tegenwoordig vooral online. Wij zorgen dat je campagne vindbaar is en de doelgroep motiveert tot de gewenste actie.

Hoe we dit doen? Wij combineren op een frisse manier onze kennis van de medische wereld met de skills van een full-service marketingcommunicatiebureau. Door onze ervaring en kennis van de markt blijven we verrassen met nieuwe ideeën en geven we onderbouwd advies binnen de geldende wet- en regelgeving.

Zo behalen we het optimale resultaat voor jou, onze opdrachtgever: “Results that make you smile”. Daar worden we zelf ook blij van. Win-win dus!

Meer weten over Happy & Healthy?

Neem contact op met Cecile Wielens!
Cecile Wielens
Cecile Wielens Business Development Manager

Hoe kunnen we jou happy maken?

Laat het ons weten!